Petica
Datum
filmski program
MIDNIGHT MADNESS
Mandy
SAD / 121 min / 2018
7.7. u 21:15h, Ljetna pozornica Tuškanac
Zemlja:
SAD
Redatelj:
Panos Cosmatos
Uloge:
Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache
Žanr:
triler / horor / mystery, 121min
Official Trailer
Sinopsis: Za Reda Millera, drvosječu koji živi u zabačenoj kolibi u šumi, 1983. je mračna i krvava godina. Njegova djevojka Mandy, umjetnica, dane provodi čitajući jeftine fantasy romane, sve dok jednog dana ne zapne za oko poludjelog vođe religijskog kulta, koji s grupom krvožednih motorista otme i ubije Mandy. Red, naoružan motornom pilom, kreće u nemilosrdan pohod.

Nicolas Cage, ljubavna priča pretvorena u noćnu moru, motorna pila, sjekira mitskih razmjera, osveta. Svakako ne zvuči kao nešto što želite propustiti. Nezaboravni filmski trip i crnohumorni akcijski horor s najluđim Cageom kakvoga ste ikada vidjeli. Ne propustiti!
Bio: Panos Cosmatos je talijansko-kanadski filmski redatelj i scenarist, rođen 1974. u Rimu. Poznat je po djelima "Beyond the Black Rainbow" i "Mandy". Prvo upoznavanje s filmskom industrijom doživio je kao pomoćni video-operater na setu filma "Tombstone", njegova oca. Svoj prvi film "Beyond the Black Rainbow" financirao je sam i to pomoću zarade od DVD-a "Tombstonea".