Petica
Datum
filmski program
MIDNIGHT MADNESS
THE ENDLESS / BESKONAČNO
SAD / 110 min / 2017
5.7. u 21:45, Ljetna pozornica Tuškanac
Zemlja:
SAD
Redatelj:
Justin Benson, Aaron Moorhead
Uloge:
Callie Hernandez, Lew Temple, Emily Montague
Žanr:
SF / mystery / triler, 110min
Official Trailer
Sinopsis: Dvojica braće primaju zagonetnu video poruku, koja ih motivira da se vrate u NLO kult samoubojica, iz kojeg su uspjeli pobjeći deset godina ranije. U nadi da će pronaći konačne odgovore na pitanja koja su ih mučila, susreću se s neobjašnjivim događajima oko kampa i prisiljeni su dati drugu šansu neobičnim vjerovanjima jezivog kulta. Dok se ostali članovi pripremaju za misteriozan događaj, braća se bore otkriti istinu prije nego ih kult ponovno proguta.

NLO kultovi samoubojica nešto su na što samo odmahnete rukom... ali što kad vam nešto, ili netko, "odmahne" nazad? Dvojica braće vraćaju se na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme, mjesto u kojem se u mraku skrivaju odgovori na pitanja koja su se 10 godina bojali postaviti. Hvaljeni i nagrađivani SF koja će vam zagrijati mozak!
Bio: Justin Benson je rođen 1983. u San Diegu, SAD. Filmski je redatelj i producent, poznat po djelima "The Endless" (2017), "Spring" (2014) i "Resolution" (2012). Na svima je surađivao s Aaronom Moorheadom, redaljem, scenaristom i direktorom fotografije.